1. outdoorkleding
  2. Paragoose Colette Dames Winterjas Navy Model 2022-Maat XL.

Paragoose Colette Dames Winterjas Navy Model 2022-Maat XL.

5/5

Ga je op outdoor avontuur en heb je hier geschikte outdoorkleding voor nodig? Bekijk dan zeker deze Paragoose Colette Dames Winterjas Navy Model 2022-Maat XL. Hiermee kom je niet voor verassingen te staan als je buiten bent. Lees en vergelijk de specificaties van deze Paragoose Colette Dames Winterjas Navy Model 2022-Maat XL. met alternatieve producten en maak een goede keuze.

Specificaties Paragoose Colette Dames Winterjas Navy Model 2022-Maat XL.

Geslacht

Vrouwen

Kledingmaat

XL

Kleur

Navy

Ademend

Ja

Kledinglengte

Normaal

Maatadvies

Valt klein

Pasvorm

Getailleerd

Omschrijving van de Paragoose Colette Dames Winterjas Navy Model 2022-Maat XL.

De Paragoose Colette Dames Winterjas Navy Model 2022 is een luxe winterjas, die perfect is voor de koude wintermaanden. De jas is gemaakt van hoogwaardig polyester, wat voor een comfortabele pasvorm zorgt. Daarnaast heeft het een warme binnenvoering, waardoor je ook bij de koudste temperaturen warm en comfortabel kunt blijven. De bontkraag is van namaakbont en is afneembaar, zodat je de jas aan kunt passen aan je stijl. Let op: deze jas valt klein, dus geadviseerd wordt een maat groter te bestellen. Een perfecte winterjas om de koude maanden door te komen!

Veelgestelde vragen over de Paragoose Colette Dames Winterjas Navy Model 2022-Maat XL.

De Paragoose Colette Dames Winterjas Navy Model 2022-Maat XL. is geschikt voor Vrouwen. Dit heeft te maken met de pasvorm.

De Paragoose Colette Dames Winterjas Navy Model 2022-Maat XL. is van ademend materiaal: Ja.

De Paragoose Colette Dames Winterjas Navy Model 2022-Maat XL. is te koop in maat XL. Bekijk via de button ‘bekijk de prijs’ of er ook andere maten beschikbaar zijn.

De Paragoose Colette Dames Winterjas Navy Model 2022-Maat XL. heeft een Getailleerd pasvorm en het maatadvies dat wordt gegeven is: Valt klein. Hou hier dus rekening mee voordat je overgaat tot de aankoop.

De Paragoose Colette Dames Winterjas Navy Model 2022-Maat XL. is verkrijgbaar in het Navy. Via de button ‘Bekijk de prijs’ kun je zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

De Paragoose Colette Dames Winterjas Navy Model 2022-Maat XL. zegt over de lengte van het model: Normaal.

Bekijk ook zeker deze alternatieven