1. outdoorkleding
  2. AGU GO Kids Regenjas Essential - 164 Meisjes Jongens Waterdicht Ademend.

AGU GO Kids Regenjas Essential - 164 Meisjes Jongens Waterdicht Ademend.

5/5

Ga je op outdoor avontuur en heb je hier geschikte outdoorkleding voor nodig? Bekijk dan zeker deze AGU GO Kids Regenjas Essential - 164 Meisjes Jongens Waterdicht Ademend. Hiermee kom je niet voor verassingen te staan als je buiten bent. Lees en vergelijk de specificaties van deze AGU GO Kids Regenjas Essential - 164 Meisjes Jongens Waterdicht Ademend. met alternatieve producten en maak een goede keuze.

Specificaties AGU GO Kids Regenjas Essential - 164 Meisjes Jongens Waterdicht Ademend.

Geslacht

Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes

Kledingmaat

164

Kleur

Blauw

Ademend

Ja

Kledinglengte

Kort

Maatadvies

Valt normaal

Pasvorm

Normaal

Omschrijving van de AGU GO Kids Regenjas Essential - 164 Meisjes Jongens Waterdicht Ademend.

De GO Kids Regenjas Essential van AGU is een uitstekende keuze voor kinderen die in alle weersomstandigheden op de fiets naar school gaan. De jas is waterdicht en ademend, waardoor hij zowel wind als regen tegenhoudt, terwijl hij ook comfortabel is om te dragen. Bovendien is de jas voorzien van reflecterende elementen, waardoor je kind extra zichtbaar is in het verkeer. De AGU GO Kids Regenjas Essential is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor er voor elk kind een goede optie te vinden is. De jas is gemaakt van een sterk en duurzaam materiaal, waardoor hij jarenlang meegaat. Bovendien is de jas voorzien van twee zakken aan de voorkant, waar kinderen hun spullen in kunnen opbergen. Deze jas is dus ideaal voor kinderen die op de fiets naar school gaan in alle weersomstandigheden.

Veelgestelde vragen over de AGU GO Kids Regenjas Essential - 164 Meisjes Jongens Waterdicht Ademend.

De AGU GO Kids Regenjas Essential - 164 Meisjes Jongens Waterdicht Ademend. is geschikt voor Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes. Dit heeft te maken met de pasvorm.

De AGU GO Kids Regenjas Essential - 164 Meisjes Jongens Waterdicht Ademend. is van ademend materiaal: Ja.

De AGU GO Kids Regenjas Essential - 164 Meisjes Jongens Waterdicht Ademend. is te koop in maat 164. Bekijk via de button ‘bekijk de prijs’ of er ook andere maten beschikbaar zijn.

De AGU GO Kids Regenjas Essential - 164 Meisjes Jongens Waterdicht Ademend. heeft een Normaal pasvorm en het maatadvies dat wordt gegeven is: Valt normaal. Hou hier dus rekening mee voordat je overgaat tot de aankoop.

De AGU GO Kids Regenjas Essential - 164 Meisjes Jongens Waterdicht Ademend. is verkrijgbaar in het Blauw. Via de button ‘Bekijk de prijs’ kun je zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

De AGU GO Kids Regenjas Essential - 164 Meisjes Jongens Waterdicht Ademend. zegt over de lengte van het model: Kort.

Bekijk ook zeker deze alternatieven