1. outdoorkleding
  2. BJØRNSON Ella Stepjack Tussenjas Dames Winddicht Maat 40 Beige.

BJØRNSON Ella Stepjack Tussenjas Dames Winddicht Maat 40 Beige.

5/5

Ga je op outdoor avontuur en heb je hier geschikte outdoorkleding voor nodig? Bekijk dan zeker deze BJØRNSON Ella Stepjack Tussenjas Dames Winddicht Maat 40 Beige. Hiermee kom je niet voor verassingen te staan als je buiten bent. Lees en vergelijk de specificaties van deze BJØRNSON Ella Stepjack Tussenjas Dames Winddicht Maat 40 Beige. met alternatieve producten en maak een goede keuze.

Specificaties BJØRNSON Ella Stepjack Tussenjas Dames Winddicht Maat 40 Beige.

Geslacht

Dames

Kledingmaat

40

Kleur

Beige

Ademend

Ja

Kledinglengte

Normaal

Maatadvies

Valt klein

Pasvorm

Aansluitend

Omschrijving van de BJØRNSON Ella Stepjack Tussenjas Dames Winddicht Maat 40 Beige.

De BJØRNSON Ella Stepjack Tussenjas Dames Winddicht is een perfecte stijlvolle jas voor dames. De jas is beige van kleur en heeft een slanke, maar toch warme pasvorm. De jas is gemaakt van lichtgewicht polyester en heeft een dubbelzijdige rits die gemakkelijk te openen en te sluiten is. Het heeft ook twee heupzakken, die met een rits afsluitbaar zijn. De jas is voorzien van een dunne padding en een gladde nylon voering die je beschermt tegen wind. Met de elastische aansluitende manchetten houd je je warm en comfortabel. Dankzij het lichte gewicht draagt de jas ook comfortabel. De jas is perfect voor het zomerseizoen, maar is ook geschikt voor het winterseizoen. Het is een veelzijdige jas die je in veel verschillende gelegenheden kunt dragen.

Veelgestelde vragen over de BJØRNSON Ella Stepjack Tussenjas Dames Winddicht Maat 40 Beige.

De BJØRNSON Ella Stepjack Tussenjas Dames Winddicht Maat 40 Beige. is geschikt voor Dames. Dit heeft te maken met de pasvorm.

De BJØRNSON Ella Stepjack Tussenjas Dames Winddicht Maat 40 Beige. is van ademend materiaal: Ja.

De BJØRNSON Ella Stepjack Tussenjas Dames Winddicht Maat 40 Beige. is te koop in maat 40. Bekijk via de button ‘bekijk de prijs’ of er ook andere maten beschikbaar zijn.

De BJØRNSON Ella Stepjack Tussenjas Dames Winddicht Maat 40 Beige. heeft een Aansluitend pasvorm en het maatadvies dat wordt gegeven is: Valt klein. Hou hier dus rekening mee voordat je overgaat tot de aankoop.

De BJØRNSON Ella Stepjack Tussenjas Dames Winddicht Maat 40 Beige. is verkrijgbaar in het Beige. Via de button ‘Bekijk de prijs’ kun je zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

De BJØRNSON Ella Stepjack Tussenjas Dames Winddicht Maat 40 Beige. zegt over de lengte van het model: Normaal.

Bekijk ook zeker deze alternatieven