1. outdoorkleding
  2. Fostex Ma-1 Bomber Jack XS Heren.

Fostex Ma-1 Bomber Jack XS Heren.

5/5

Ga je op outdoor avontuur en heb je hier geschikte outdoorkleding voor nodig? Bekijk dan zeker deze Fostex Ma-1 Bomber Jack XS Heren. Hiermee kom je niet voor verassingen te staan als je buiten bent. Lees en vergelijk de specificaties van deze Fostex Ma-1 Bomber Jack XS Heren. met alternatieve producten en maak een goede keuze.

Specificaties Fostex Ma-1 Bomber Jack XS Heren.

Geslacht

Heren

Kledingmaat

XS

Kleur

Groen

Ademend

Ja

Kledinglengte

Normaal

Maatadvies

Valt groot

Pasvorm

Wijd

Omschrijving van de Fostex Ma-1 Bomber Jack XS Heren.

De Fostex Ma-1 Bomber Jack XS Heren is een warme, gewatteerde bomberjas met een stijlvol design. De jas is gemaakt van 100% sterk nylon en heeft een metalen rits. Het is een fraaie reproductie van het authentieke MA-1 flight jacket welke ontwikkeld werd in de jaren 50' door de US Airforce. De jas is voorzien van een lage kraag en 2 grote steekzakken op de voorzijde. Deze Fostex Ma-1 Bomber Jack XS Heren is een perfecte jas voor diverse activiteiten. In de beveiligingswereld wordt de zwarte variant van de jas vaak gebruikt. De binnenvoering van de jas is oranje van kleur. Deze opvalllende kleur heeft een duidelijke reden, zo konden piloten die hulp nodig hadden makkelijk gezien worden door hulptroepen. De jas is daarom ook binnenstebuiten te dragen. Naast het functionele ontwerp, zijn bomber jacks erg populair binnen het straatbeeld en de fashionwereld. Optioneel is er een sleutelhanger bij te bestellen, met RBF item nummer: 251305-1572.

Veelgestelde vragen over de Fostex Ma-1 Bomber Jack XS Heren.

De Fostex Ma-1 Bomber Jack XS Heren. is geschikt voor Heren. Dit heeft te maken met de pasvorm.

De Fostex Ma-1 Bomber Jack XS Heren. is van ademend materiaal: Ja.

De Fostex Ma-1 Bomber Jack XS Heren. is te koop in maat XS. Bekijk via de button ‘bekijk de prijs’ of er ook andere maten beschikbaar zijn.

De Fostex Ma-1 Bomber Jack XS Heren. heeft een Wijd pasvorm en het maatadvies dat wordt gegeven is: Valt groot. Hou hier dus rekening mee voordat je overgaat tot de aankoop.

De Fostex Ma-1 Bomber Jack XS Heren. is verkrijgbaar in het Groen. Via de button ‘Bekijk de prijs’ kun je zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

De Fostex Ma-1 Bomber Jack XS Heren. zegt over de lengte van het model: Normaal.

Bekijk ook zeker deze alternatieven