1. tenten
  2. Deryan Luxe Pop-up reisklamboe Lichtgewicht 2 persoons klamboe Geimpregneerd Slaapcompartiment voor tent Binnentent.

Deryan Luxe Pop-up reisklamboe Lichtgewicht 2 persoons klamboe Geimpregneerd Slaapcompartiment voor tent Binnentent.

5/5

Tijd voor outdoor avontuur en er is toch geen betere manier om in de buitenlucht te vertoeven dan in een tent. Bekijk de specificaties van deze Deryan Luxe Pop-up reisklamboe Lichtgewicht 2 persoons klamboe Geimpregneerd Slaapcompartiment voor tent Binnentent. en lees snel verder om te kijken of dit de tent is waarmee jij jouw outdoor avonturen gaat beleven. Vergelijk deze Deryan Luxe Pop-up reisklamboe Lichtgewicht 2 persoons klamboe Geimpregneerd Slaapcompartiment voor tent Binnentent. met andere tenten en je vindt het antwoord. 

Specificaties van de Deryan Luxe Pop-up reisklamboe Lichtgewicht 2 persoons klamboe Geimpregneerd Slaapcompartiment voor tent Binnentent.

Kleur

klamboe

Gewicht

5 kg

Stahoogte

75 cm

Opblaasbaar of niet

Nee

Geschikt voor hoeveel personen

2

Aantal compartimenten

1

Materiaal

Polyester

Afmetingen

200 cm breedte, 225 cm lengte en 75 cm hoogte.

Omschrijving van de Deryan Luxe Pop-up reisklamboe Lichtgewicht 2 persoons klamboe Geimpregneerd Slaapcompartiment voor tent Binnentent.

De DERYAN Luxe Pop-up reisklamboe is een kwaliteit product dat voorzien is van een speciale coating. De klamboe is geschikt voor 2 personen en is uitgerust met een slaapcompartiment voor een tent. Het product is super makkelijk in gebruik en biedt een optimale bescherming. Dankzij de lichtgewicht stof heb je geen last van extra gewicht tijdens het reizen. De klamboe is geïmpregneerd en biedt een goede bescherming tegen muggen en insecten. Verder is de DERYAN Luxe Pop-up reisklamboe zeer comfortabel. Het product is voorzien van een speciale ventilatieopening die voor een goede luchtcirculatie zorgt. Bovendien is de klamboe gemaakt van hoogwaardige materialen en is het erg duurzaam. Met deze klamboe kan je gerust op reis vertrekken, want hij biedt jou en je reisgenot een optimale bescherming.

Veelgestelde vragen over de Deryan Luxe Pop-up reisklamboe Lichtgewicht 2 persoons klamboe Geimpregneerd Slaapcompartiment voor tent Binnentent.

De Deryan Luxe Pop-up reisklamboe Lichtgewicht 2 persoons klamboe Geimpregneerd Slaapcompartiment voor tent Binnentent. heeft de volgende afmetingen:
200 cm breedte, 225 cm lengte en 75 cm hoogte.

De Deryan Luxe Pop-up reisklamboe Lichtgewicht 2 persoons klamboe Geimpregneerd Slaapcompartiment voor tent Binnentent. is verkrijgbaar in het klamboe.

De Deryan Luxe Pop-up reisklamboe Lichtgewicht 2 persoons klamboe Geimpregneerd Slaapcompartiment voor tent Binnentent. is opblaasbaar: Nee.

De Deryan Luxe Pop-up reisklamboe Lichtgewicht 2 persoons klamboe Geimpregneerd Slaapcompartiment voor tent Binnentent. is geschikt voor 2 personen.

De Deryan Luxe Pop-up reisklamboe Lichtgewicht 2 persoons klamboe Geimpregneerd Slaapcompartiment voor tent Binnentent. heeft 1 compartiment/compartimenten.

De Deryan Luxe Pop-up reisklamboe Lichtgewicht 2 persoons klamboe Geimpregneerd Slaapcompartiment voor tent Binnentent. weegt 5 kg.

De Deryan Luxe Pop-up reisklamboe Lichtgewicht 2 persoons klamboe Geimpregneerd Slaapcompartiment voor tent Binnentent. is gemaakt van Polyester.

Bekijk ook onze andere tenten